THE EXECUTIVE
JOB INTERVIEW

Bliv godt klædt på inden den afgørende jobsamtale

Som noget nyt tilbyder vi dig en unik mulighed for at få den optimale forberedelse inden den vigtige jobsamtale.
The Executive Job Interview er et kort, intensivt forløb, hvor vi tester og forbereder dig på alle scenarier i en jobsamtale. Det giver dig overskud til at møde din kommende arbejdsgiver velforberedt og fuld af selvtillid.

Forberedelsen frem til den optimale jobsamtale

The Executive Job Interview består af fire trin, der tilsammen giver dig de bedste forudsætninger inden din kommende jobsamtale. Forløbet kræver forberedelse fra din side, og du bør derfor kontakte Nyberg Group hurtigst muligt efter, at du er indkaldt til en samtale.

Trin 1 - Research

Brug tiden inden mødet med os til at sætte dig ind i din potentielt kommende arbejdsgiver. I en indledende telefonsamtale, hjælper vi dig med, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan researchen kan gribes an. Også i forhold til de mere personlige forhold du vil blive spurgt til.

Trin 2 - Vidensdeling

Selve træningen foregår hos Nyberg Group i Hellerup og strækker sig over ca. to timer. Der vil altid være to seniorkonsulenter til stede i interviewforløbet. I de første 30 minutter bliver du interviewet af den ene konsulent omkring din faktuelle viden om virksomheden. Imens vil den anden konsulent holde sig i baggrunden og tage noter. Vi stiller også de spørgsmål, du måske ikke selv har tænkt på.

Trin 3 – Interviewet

Efter en kort pause simulerer vi jobsamtalen. Her vil den anden konsulent stå for selve interviewet. Jobsamtalen vil blive afholdt fuldstændig, som når vi hjælper store danske virksomheder med at rekruttere medarbejdere. Vi har hjulpet en lang række store danske og internationale virksomheder med at ansætte ledere siden 2006. Vi ved, hvilke krav de stiller og hvad, der forventes til en samtale.

Trin 4 – Evaluering

Efter træningen vil vi gennemgå forløbet og komme med forslag til forbedringspunkter. Her får du mulighed for at sparre med begge konsulenter og blive klædt på til den endelige samtale.

Bemærk

Bemærk, at vi desværre ikke kan tilbyde ydelsen til kandidater, der er i proces omkring besættelse af en stilling hos en af vores kunder.