NYBERG GROUP PLACERET I TOP 5 I SUPANAS BRANCHEUNDERSØGELSE

Nyberg Group har igen i år fastholdt sin placering i top 5 ud af 137 search og headhuntingvirksomheder i Supanas uafhængige markedsundersøgelse. Vores kunder har givet os 8.8 ud af 10 point, hvilket betyder, at de oplever vores performance som ‘meget god’.

Se toplisten fra Supanas rapport 2017 – klik her

Læs om Nyberg Group i Supanas rapport 2017 – klik her

Vurdering: 10.0 af 10

Anmeldelse: Vi er en ung startup-virksomhed som besluttede lidt utraditionelt at benytte en headhunter til at finde den første kommercielle deltager på vores kerne-team. Nyberg Group var fantastisk at arbejde sammen med i hele processen, og løftede opgaven til topkarakter, og vi endte med at kunne vælge imellem nogle super kandidater – og fik i sidste ende ansat vores absolutte drømmekandidat til jobbet. Vi ser frem til at benytte Nyberg Group igen til vores næste nøgleansættelse, og vil varmt anbefale Nyberg Group til andre, især til særligt udfordrende opgaver. Ny kunde hos Nyberg Group, anonym

NO 1 IN VALUE FOR MONEY 2016

Nyberg Group A/S blev i den uafhængige brancheundersøgelse fra Supana i 2016 rated som Best value for money. Dette blandt 92 af de største search virksomheder i Danmark.

Læs om “Value for Money” – klik her

Læs hele rapporten fra 2016 – klik her