SØGER DIN VIRKSOMHED KOMPETENCER OG/ELLER RESSOURCER INDEN FOR IT?

Via vores meget omfattende netværk samarbejder vi med de skrappeste og mest erfarne IT-konsulenter i Danmark inden for projektledelse, løsningsdesign og IT-system udviklere.

Projektledelse

Vi har folk, der kan lede både IT og logistik projekter – alt afhængig af størrelse og kompleksitet vil vi finde kandidater med de rette forudsætninger for at kommende projekter lykkes.

Løsningsdesign

Ud over at være løsningsdesignere eller arkitekter, kan vores konsulenter også bistå med udarbejdelse af færdige beslutningsoplæg bl.a. inden for større migrering og/eller integrationsprojekter – f.eks. mellem Lotus Notes og Microsoft Exchange.

IT-system udviklere

Vi formidler specialister inden for de fleste discipliner, herunder Microsoft værkøjer, diverse mainframe discipliner, Oracle samt ikke mindst inden for SAP området.

LEDIGE KONSULENTER

Vi har pt. ledige SAP konsulenter, Dynamics konsulenter samt projektledere.
Hvis du vil på vores nyhedsbrev med oversigt over ledige konsulenter kan du sende os en mail på info@nyberggroup.com

Nærmere information om vores mere end 300 freelance konsulenter kan rekvireres via info@nyberggroup.com

VIL DU OGSÅ VÆRE MED I
CV-DATABASEN?

Læg gerne dit CV i vores CV database. På den måde har vi hurtigt og nemt mulighed for at finde dig, når vi får en opgave, der matcher din profil og baggrund.

Kontakt os gerne på info@nyberggroup.com

Eksempler på IT-Freelance CV'er

Vi har i Nyberg Group mere end 300 danske freelancekonsulenter tilknyttet.

Skulle I være interesseret i udenlandske konsulenter, europæiske eller Indiske, har vi adgang til +40.000 konsulenter. Her nedenfor er der vist CV’ere på 3 forskellige profiler. En profil der primært arbejder i SAP verdenen, en profil der primært arbejder som projektleder, og endelig en profil der har stor erfaring fra den finansielle sektor.

SAP-Freelancer (engelsk CV, dansk konsulent)
Projektleder freelancer
Projektleder Finansielle sektor

De ovenstående CV’ere er blot eksempler på konkrete freelancere vi har i vores CV-databasen. Vi udmærker os ved at have mange forskellige profiler i vores CV-database, så har I specielle opgaver er vi den rigtige samarbejdspartner for Jer.