Hvorfor bruge en IT-Freelancer?

Man har med IT-freelancere muligheden for at tilknytte kompetencen præcis når man har behov for den, og på den måde få kompetencen på det mest optimale tidspunkt.

Få spidskompetencer i huset

Det er de færreste virksomheder der har mulighed for at rumme alle de forskellige IT-kompetencer som de kan få brug for. Med en IT-Freelancer har man muligheden for at trække på spidskompetencer når man har behov for det. IT-Freelancere er altid meget fagligt velfunderede indenfor Deres arbejdsområde da freelancelivet giver dem mulighed for hele tiden at arbejde med det de er bedst til, og på den måde løbende udvikle sig.

Udglatte spidsbelastninger

I forbindelse med projekter, kan det være et problem udelukkende at trække på sine egne medarbejdere som oftest har rigeligt travlt i forvejen. Her kan IT-Freelanceren være et godt supplement til egne folk, enten i projektgruppen, eller til at varetage nogle af de driftopgaver som virksomhedens egne folk normalt laver.

Økonomi

En IT-Freelancer kan ofte være billigere end andre alternativer som at trække på leverandørens konsulenter eller arbejde med generel overbemanding i organisationen.