HOLDET BAG NYBERG GROUP

Nyberg Group har haft sorte tal på bundlinjen i alle årene siden opstarten i 2006 og har siden 2012 opnået en Triple-A kreditrating.
Holdet bag Nyberg Group har mange års erfaring inden for Search & Selection samt Management Consulting og forretningsudvikling.

Mød resten af holdet bag Nyberg Group her.

Thomas Schultz

Thomas Schultz

PARTNER

E-mail: ts@nyberggroup.com
Mobil: +45 4055 1991

Praktisk baggrund

Thomas har en bredt forankret erfaring indenfor Generel ledelse, Salgsledelse, Markedsføring og Forretningsudvikling, som er erhvervet gennem ledende stillinger hos virksomheder i både ind -og udland.

Thomas startede sin karriere inden for den finansielle sektor, hvorefter de næste 25 år har været i medieindustrien, bl.a. med opstart af det Bonnier ejede Svensk Filmindustri A/S i Danmark, som i løbet af kort tid udviklede sig til Danmarks største distributionsselskab inden for biograf og home entertainment.

Internationalt har Thomas gennem en årrække været ansat som Vice President hos SONY DADC i Østrig og sideløbende med sin karriere haft tillidshverv i flere bestyrelser, både som formand, næstformand og menigt medlem.

Teoretisk baggrund

Uddannelsesmæssigt har Thomas sine videregående uddannelser fra udenlandske skoler, hvor han har taget en BBA og en Diploma fra Henley Collage i England og EMP fra INSEAD i Frankrig. Ud over dette har han i en årrække undervist i Salg og ledelse og fungerer i dag som vejleder indenfor innovation på bla. DTU.