HOLDET BAG NYBERG GROUP

Nyberg Group har haft sorte tal på bundlinjen i alle årene siden opstarten i 2006 og har siden 2012 opnået en Triple-A kreditrating.
Holdet bag Nyberg Group har mange års erfaring inden for Search & Selection samt Management Consulting og forretningsudvikling.

Mød resten af holdet bag Nyberg Group her.

Kim Soelberg

Kim Soelberg

HEAD OF RESEARCH

E-mail: ks@nyberggroup.com
Mobil: +45 2670 2570

Praktisk baggrund

Kim bestrider stillingen som Head of Research hos Nyberg Group – Search & Selection, hvor hans primære ansvar er at lede research-indsatsen og identificere de mest kvalificerede kandidater til virksomhedens ledige stillinger. Han samarbejder tæt med konsulenterne for at sikre, at de rigtige kandidater findes til de specifikke opgaver for kunderne samt at udvikle Research-funktionen.

Med adskillige års erfaring inden for Executive Search og Research har Kim arbejdet dedikeret med søgninger og rekruttering i over 10 år som selvstændig. Kim har også fungeret som underviser i LinkedIn-brug og har dermed en dybdegående forståelse af platformen, hvilket han udnytter fuldt ud i sin rolle som Head of Research hos Nyberg Group – Search & Selection. Ud over sin ekspertise i søgninger bringer Kim værdifuld undervisningserfaring inden for områder som HR, marketing, salg og ledelse.

Teoretisk baggrund

Kim har en uddannelsesmæssig baggrund som Certified Business Economist (CBEcon) med speciale i Human Resources (HR), Organisation og Markedsføring. Derudover har han opnået en MDM – Managers Diploma in Management.