HOLDET BAG NYBERG GROUP

Nyberg Group har haft sorte tal på bundlinjen i alle årene siden opstarten i 2006 og har siden 2012 opnået en Triple-A kreditrating.
Holdet bag Nyberg Group har mange års erfaring inden for Search & Selection samt Management Consulting og forretningsudvikling.

Mød resten af holdet bag Nyberg Group her.

Jens_Ulrik_Olsen

Jens Ulrik Olsen

MANAGING PARTNER

E-mail: juo@nyberggroup.com
Mobil: +45 2217 9895

Praktisk baggrund

Jens Ulrik har gennem tiden haft en succesfuld salgs- og markedsføringskarriere, hvor han bl.a. har haft stillinger som CCO hos CANON, Kodak og Minolta, før han tog springet og flyttede familien til Stockholm, for at blive CEO for reklamegavefirmaet Borg & Bigum.

De seneste 20 år har Jens Ulrik været selvstændig. De første 10 år med egen reklamevirksomhed, og herefter 10 år som medstifter af en national og international Executive Search virksomhed, hvor han har hjulpet virksomheder med ansættelser på alle ledelsesmæssige niveauer, fra mellemleder til administrerende direktør i børsnoteret virksomhed.

Teoretisk baggrund

Uddannelsmæssigt har Jens Ulrik en merkantil baggrund, både nationalt og internationalt. Jens Ulrik er endvidere certificeret i Master Person Analyse (MPA).