HOLDET BAG NYBERG GROUP

Nyberg Group har haft sorte tal på bundlinjen i alle årene siden opstarten i 2006 og har siden 2012 opnået en Triple-A kreditrating.
Holdet bag Nyberg Group har mange års erfaring inden for Search & Selection samt Management Consulting og forretningsudvikling.

Mød resten af holdet bag Nyberg Group her.

Jakob Tørring

Jakob Tørring

PARTNER

E-mail: jt@nyberggroup.com
Mobil: +45 2921 3060

Praktisk baggrund

Jakob har en karriere i AP Møller – Maersk bag sig, hvor han primært beskæftigede sig med poolsamarbejde og forretningsudvikling indenfor tankskibssegmentet. Her har Jakob beklædt ledende stillinger og ligeledes været udstationeret i New York. Sidenhen har Jakob været Senior Bunker Trader i Monjasa og været Founder and Managing Partner for hhv. Bunkermate og Erria Containers. Desuden har Jakob beklædt en række tillidshverv som blandt bestyrelsesmedlem på Copenhagen Business School, Præsident for Rotary, Formand for Moderate Studenter, rådgiver for en tænketank og en række andre tillidshverv.

Teoretisk baggrund

Jakob er bachelor i økonomi og IT, Cand.Merc (SCM) og HD i finansiering. Endvidere har Jakob suppleret sin uddannelse med kurser på London School of Economics (Behavioural Economics), Harvard University (Game Theory and International Business), Institute of Chartered Shipbrokers samt en række kortere kurser.