Executive search

Nyberg Group har kompetencer, værktøjer og stor erfaring med at finde netop de chefer og nøglemedarbejdere, der matcher virksomhedens strategi, kultur og vækstkrav.

International erfaring

Vi har siden 2006 hjulpet danske og internationale virksomheder på vej gennem search af direktørstillinger og andre ledende medarbejdere herunder:

• Adm. direktører og bestyrelsesmedlemmer
• Økonomidirektører, finansdirektører, økonomichefer, controllere
• IT direktører, IT chefer, systemkonsulenter, arkitekter, projektledere
• Salgsdirektører, salgschefer, KAM’er, AM’er og chefkonsulenter
• HR direktører og chefer

Har du sat det rigtige hold?

Den strategiske dagsorden er i dag i konstant bevægelse, fordi verden og vilkårene kan forandre sig fra dag til dag. Derfor skal det kontinuerligt sikres, at det er de rigtige mennesker, der bestrider de rigtige job. Er der en klar profil på hvilke strategiske faglige kompetencer, der kræves her og nu? Og hvilke sociale eller mellemmenneskelige kompetencer? Nyberg Group har kompetencer, værktøjer og stor erfaring til at finde netop de chefer og nøglemedarbejdere, der matcher virksomhedens strategi, kultur og vækstkrav.

Hvordan?

Den kundeansvarlige partner deltager naturligvis i hele opgaveprocessen, og har indgående kendskab til virksomheden/kunden såvel som den specifikke opgave der skal løses, herunder hvilke faglige- og personlige kompetencer kandidaten skal opfylde. Endvidere er partneren – i tæt samarbejde med sin researcher – ansvarlig for at søge, udvælge og gennemføre interviews samt test af kandidater. Og afslutningsvist assessment præsentation af de kandidater, der når finalen. Stor viden og indsigt om kundens virksomhed og specifikke behov samt kandidaternes faglige og sociale kompetencer giver en meget høj kvalitativ rekrutteringsproces.

NY STÆRK PARTNER TIL INTERNATIONALE OPGAVER

Vi har styrket vores netværk, så vi nu står endnu stærkere i forbindelse med executive search-opgaver på tværs af landegrænser. Vi har indgået samarbejde med Pedersen & Partners, der har mere end 15 års erfaring og afdelinger i 56 lande over hele verden. Kombineret  med vores faglighed er du dermed sikret den bedste kandidat til jobbet.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vores kunder efterspørger fra tid til anden en skræddersyet løsning, hvilket vi naturligvis er åbne overfor.