HOLDET BAG NYBERG GROUP

Nyberg Group har haft sorte tal på bundlinjen i alle årene siden opstarten i 2006 og har siden 2012 opnået en Triple-A kreditrating.
Holdet bag Nyberg Group har mange års erfaring inden for Search & Selection samt Management Consulting og forretningsudvikling.

Mød resten af holdet bag Nyberg Group her.

Troels Tang

Troels Tang

ASSOCIERET PARTNER

E-mail: tt@nyberggroup.com
Mobil: +45 6058 1100

Praktisk baggrund

Troels har gennem hele karrieren arbejdet med Human Ressources: De første 14 år hovedsageligt i ledende HR-roller i hhv DHL Worldwide Express, Novo Nordisk og Fiat Group. De seneste år som selvstændig konsulent inden for flere HR-discipliner, ikke mindst Search and Selection.

Troels har et indgående kendskab til hvorledes individer fungerer i forskellige organisationer. Han benytter sit store kendskab til, hvorledes organisationer fungerer i hverdagen, til at matche de rette kandidater til de rette virksomheder.

Teoretisk baggrund

Troels er uddannet Cand. Polyt i ledelsessystemer fra Ålborg Universitet. Han er desuden systemisk konsulent samt certificeret coach. Han er certificeret i en række profilanalyse-værktøjer som fx. Masters MPA, OPQ32, DISCover, PAPI, BtB, Belbin og MBTI.