HOLDET BAG NYBERG GROUP

Nyberg Group har haft sorte tal på bundlinjen i alle årene siden opstarten i 2006 og har siden 2012 opnået en Triple-A kreditrating.
Holdet bag Nyberg Group har mange års erfaring inden for Search & Selection samt Management Consulting og forretningsudvikling.

Mød resten af holdet bag Nyberg Group her.

Henrik_Vetter

Henrik Vetter

ASSOCIERET PARTNER

E-mail: hv@nyberggroup.com
Mobil: +45 4114 5722

Praktisk baggrund

Henrik Vetter har gennem tiden haft en succesfuld karriere som topleder i større nationale og internationale virksomheder. Her har han blandt andet haft stillinger som Nordisk Direktør for General Electric IT Distribution, Divisionschef for Sonofons GSM-data afdeling, Landechef for finske StoneSoft og General Manager for den belgiske it-sikkerhedsvirksomhed Ubizen m.fl.

I 2006 valgte Henrik at blive selvstændig med fokus på kommerciel forretningsudvikling. Her løste han de første mange år opgaver, hvor han hjalp udenlandske virksomheder med at bygge organisationer, salgskontorer og markedsføre produkter på det danske marked. 

Henrik har ligeledes gennem mere end 10 år arbejdet med Executive Search, hvor han har hjulpet virksomheder med ansættelser på alle ledelsesniveauer fra mellemleder til administrerende direktører. Herudover har Henrik stor erfaring med at ansætte specialister inden for udvikling, teknologi, datakommunikation og IT-sikkerhed.

Teoretisk baggrund

Uddannelsmæssigt har Henrik Vetter en teknisk baggrund som mikroinstruktør og datanom kombineret med en kommerciel ledelsesbaggrund. 

Henrik er certificeret i adfærds- og personanalyser og strategiværktøjer som Six sigma, Blue Ocean Strategy, Balanced Score Card og ValueMaker.