Executive search

Nyberg Group har kompetencer, værktøjer og stor erfaring med at finde netop de chefer og nøglemedarbejdere, der matcher virksomhedens strategi, kultur og vækstkrav.

International erfaring

Vi har siden 2006 hjulpet danske og internationale virksomheder på vej gennem search af direktørstillinger og andre ledende medarbejdere herunder:

• Adm. direktører og bestyrelsesmedlemmer
• Økonomidirektører, finansdirektører, økonomichefer, controllere
• IT direktører, IT chefer, systemkonsulenter, arkitekter, projektledere
• Salgsdirektører, salgschefer, KAM’er, AM’er og chefkonsulenter
• HR direktører og chefer

Har du sat det rigtige hold?

Den strategiske dagsorden er i dag i konstant bevægelse, fordi verden og vilkårene kan forandre sig fra dag til dag. Derfor skal det kontinuerligt sikres, at det er de rigtige mennesker, der bestrider de rigtige job. Er der en klar profil på hvilke strategiske faglige kompetencer, der kræves her og nu? Og hvilke sociale eller mellemmenneskelige kompetencer? Nyberg Group har kompetencer, værktøjer og stor erfaring til at finde netop de chefer og nøglemedarbejdere, der matcher virksomhedens strategi, kultur og vækstkrav.

Hvordan?

Vores rekrutteringsansvarlige deltager i hele opgaveprocessen og kender kunden indgående, herunder hvilke krav og ønsker kandidaten skal opfylde. Den rekrutteringsansvarlige er også – i tæt samarbejde med sin researcher – ansvarlig for at søge, udvælge og gennemføre interviews samt 360 graders profilanalyse samt eventuel tests af passende kandidater. Stor viden om kundens behov og kandidaternes faglige og sociale kompetencer giver en meget høj kvalitativ rekrutteringsproces.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vores kunder efterspørger fra tid til anden en skræddersyet løsning, hvilket vi naturligvis er åbne overfor.