Semler Service – IT Supporter BESAT

Nyberg Group A/S søger for Semler Service i Brøndby en IT supporter, som brænder for at hjælpe sine brugere i en hektisk hverdag. 

Vi søger en energisk og selvstændig person, som vil trives i et spændende og tempofyldt supportermiljø hos en førende spiller i autobranchen. Dagligdagen vil bestå i telefonisk og via mail at servicere 3500 brugere. Du vil skulle sætte en ære i at servicere dine brugere godt og effektivt og på en måde, der får brugeren til at føle sig hjulpet og respekteret. Brugerne er dygtige og erfarne bil-folk, som har behov for din IT viden og support.

Du vil have fokus på Windows, mail- og kalender produkter, samt den bagvedliggende infrastruktur bestående af PC, print, netværk og brugeradministration. Du vil blive en vigtig del af IT-ServiceDesken, som samlet består af 9 medarbejdere med forskellige baggrunde og ansvarsområder. Du vil også arbejde tæt sammen med de øvrige kolleger i Semler Service, som alle har det til fælles at de servicerer brugere.

Semler Service servicerer alle selskaber i Semler Gruppen i Danmark samt alle forhandlere af Semler gruppens biler. Semler Gruppen er den største individuelle spiller på det danske bilmarked med import af VW, Audi, Skoda og SEAT m.fl.

Jobbet tilbyder:

  • En spændende hverdag med mange forskellige typer udfordringer
  • Du bliver en del af en succesfuld virksomhed i autobranchen med god vækst
  • Du bliver en del af det primære supportteam, som har en bred vifte af brugere
  • Et godt og dynamisk supporter-miljø med gode muligheder for udvikling

Du er kendetegnet ved:

  • Du er dygtig med en PC. Fra brugen af Windows til opsætning af printere og andet tilbehør
  • Du har erfaring med at servicere og hjælpe andre mennesker over telefonen – og du gør det med et smil
  • Du er god til at hjælpe andre med brugen af PC og Windows – og støtter de, som ikke kender meget til IT
  • Du trives i et arbejdsmiljø, hvor to dage aldrig er ens og hvor der er mange, som gerne vil have din hjælp
  • Har du kendskab til hverdagen hos en bilforhandler er dette et plus, men ikke et krav

Al support foregår på dansk, hvorfor det er vigtigt, at du både taler og skriver flydende dansk.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Partner Troels Tang fra Nyberg Group på tlf: +45 6058 1100.

Kan du se dig selv i rollen?

Så søg ved at klikke her! Vi afholder løbende samtaler, så jo hurtigere du søger jo bedre.

 

Semler Services er Danmarks største leverandør af IT-løsninger til autobranchen med mere end 40 års brancheerfaring. Semler Services beskæftiger ca. 85 medarbejdere indenfor forretningsområderne Business Management, Salg, Udvikling og Drift.

Konsulenter, ServiceDesk og kørende teknikere varetager IT-supporten til vores kunder og bistår med serviceeftersyn af IT-systemerne, implementering og undervisning i egne IT-systemer.

Semler Services er et datterselskab af Semler Gruppen, der ejer Skandinavisk Motor Co. A/S. SMC blev grundlagt i 1917 og omfatter i dag import og salg af Volkswagen person- og erhvervsbiler, Audi, ŠKODA og SEAT. SMC var blandt de første i autobranchen til at indføre ny teknologi i forretningsdriften og leverer IT-løsninger til 140 bilforhandlere/-værksteder i Danmark.